Gæstebog
Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Henning Linding Jakobsen, mobil 20216790, d. 18-03-2019
Hou Plantage har 100 års fødselsdag 2019, og jeg har 89 huses historie "næsten" klar, samt 25 andre historier om livet på Hou og i grund ejerforeningen. Kom forbi Hou Plantage 24 eller ring hvis i mener i har nyttig viden, og gamle fotos. Den 11 og 12 juli laver jeg en stor udstilling og foredrag i Hyttens have, hvis i har et maleri af Alfred Hansen Hou så kontakt mig endelig.


E-mail:
Hjemmeside: Din hjemmesideadresse (hvis du har en)
Skrevet af Janne Stolberg Jensen, d. 20-12-2017
Hej. Jeg prøver denne vej . Jeg er datter af afdøde Karen Margrethe Karlsen Hedemann af sommerhuset Vesterled 12. Jeg ønsker at komme på maillisten og blive en del af dette sammenhold ... har du viden, billeder eller historie om Vesterled 12 så er jeg meget intetesseret i viden om min morfars sommerhus fra start til nu .. de varmeste julehilsner fra Janne Stolberg Jensen : doukanj@hotmail.com


E-mail:
Skrevet af Erling Schou, d. 20-08-2017
Jeg sidder og ser på jeres hjemmeside, det får alle gode minder frem. Jeg kom om sommeren i Granly, og vi havde mange gode legekammerater.
Vi vi ude og stryge rejer med Lindeblad Petersen. Far og Fredbo legede mad drager på stranden


E-mail:
Skrevet af kevinluo, d. 08-09-2016
Rigtig flot hjemmeside i har fået lavt! :)


Hjemmeside: http://www.kevinluo.dk/brudekjoler-c-3.html
Skrevet af Inga Friis Mogensen, d. 06-01-2016
Kære alle sammen. Godt nyt år. tak til Hans for hilsen og for det store arbejde du gør. Steen og jeg (Inga) vil bare sige at vi har holdt nytår i Bjælkehytten på Vesterled 6. Stormen og kulden har været mærkbar, men det er lunt inden døre. Vi vil bare sige at vi går vore daglige ture og at alt står vel til overalt.
Mange hilsener fra Inga


E-mail:
Skrevet af Anita Seneca, d. 31-10-2013
tak fordi I har skrevet lidt om historien på Houplantage.. Har ledt rundt for at finde noget omkring min morfar og hvad han kunne være for en mand. Han var en af de tyskere der var på udkig ved tårnet. Er der en af jer der har gamle billeder liggende som I kunne scanne ind og sende i kopi til mig. Det ville jeg være så inderlig glad for- På forhånd tak


E-mail:
Skrevet af kate lindeblad, d. 05-05-2013
Nej hvor sjovt...vi har lagt puslespillet....og Hytten har været vores sommerresidens engang. Det er bygget om kan jeg se...der var et "hak" eller et åbent vindfang inden man gik ind af døren. Min far Repræsentant Ib Lindeblad Petersen fra København ejede huset fra ca 1930 til han solgte det (øv) i 1963. Han ejede også nabogrunden mod/overfor vandtårnet. Jeg var en stor pige da far solgte...og vi var mange i familien som syntes at det var rigtig dumt. Jeg kan huske, at jeg glædede mig meget til at tilbringe 6 ugers sommerferie på Langeland, at møde alle de andre børn og hvordan vi legede indianere mm, det var vildet sjovt. Vi tilbringer en weekend hvert andet år på Hovborglejren hele vores famile.


E-mail:
Skrevet af Mette, d. 08-12-2012
Det er en flot hjemmeside :)


Hjemmeside: http://www.seovaekst.dk
Skrevet af Morten, d. 04-12-2012
Hej
Kom lige forbi tak for kigget virkelig flot hjemmeside i har lavet :-)


Hjemmeside: www.fest-diner.dk
Skrevet af Bjørn Vognbjerg Jørgensen, d. 05-10-2012
En flot hjemmeside, med spændende historier. Derfor håber jeg I kan hjælpe mig.
Søger nogle oplysninger omkring området (slægtsforskning) Hvornår blev Hou Campingplads oprettet og hvem (hvilken gård) blev den udstykket fra (midt i 50.erne?) Kender man navnet på ejeren af denne gård - han skulle være fra, måske området omkring Tranekær.
Er der nogen i Jeres grundejerforening der kan hjælpe ? det lader jo til at husene er "gået i arv" mere eller mindre.
Glæder mig til at høre fra Jer, var lige i området i august måned, da jeg deltog i et orienteringsløb ved Lohals. Bor i Holbæk.


E-mail:
Skrevet af Frederik, d. 26-09-2012
Alle grundejerforeninger burde have en hjemmeside med stamtræ for husene, det var interessant læsning :-)


E-mail:
Hjemmeside: http://www.laaninfo.dk
Skrevet af J. Holm, d. 24-08-2012
- Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø hver dag både på jobb og i privatlivet! På 1000ting.net finner du noen av de viktigste og beste miljøtipsene som er å oppdrive på menyen VIKTIGE MILJØTIPS! Mange av tipsene er også veldig gode økonomiske tips, og overførbare til næringslivet. Bry deg om miljøet du også..


E-mail:
Hjemmeside: www.1000ting.net
Skrevet af Oliver, d. 27-07-2012
Hey sikke en fin webside du har fået udarbejdet med dejlige billeder, jeg kikker lige forbi en anden uge igen :)


Hjemmeside: http://www.kloakservice-aarhus.dk
Skrevet af henrik, d. 24-07-2012
Super side


Hjemmeside: http://www.adventuredk.dk
Skrevet af Tom Christensen, d. 18-07-2012
Haløj og tusind tak for kigget........


E-mail:
Hjemmeside: http://www.lottostat.dk/joker_loerdag.php